• Snel scannen met algoritmeMeer dan 3500 sprekers
 • Bel direct 033-4566018
 • Email info@topspeakers.nl

Simon van der Veer

Boeking is inclusief

 • Begeleiden van de spreker
 • Gratis ondersteuning evenement
 • Snelle terugkoppeling
 • Sprekers garantie

Gratis boek 'Move Before You're Ready'

Van het laatste boek van Simon van der Veer, ‘Move Before You’re Ready’, worden 15 boeken gratis meegeleverd voor de deelnemers.
Dit wordt U aangeboden door Topspeakers.

Move before you're ready

Simon van der Veer helpt opdrachtgevers met strategie- en organisatieontwikkeling. Hij geeft lezingen over thema’s als high performance organisaties, cultuurverandering, leiderschap, innovatie en nieuwe organisatievormen (o.a. agile, zelfsturing, scrum).

Simon is zich er heel goed van bewust dat verandering niet opgelegd kan worden. Hij gaat op zoek naar de gedeelde ambitie, onderzoek waar de energie zit en ga dan samen met de betrokkenen de aanpak ‘op maat’ maken. Met zijn creatieve en aanstekelijke aanpakken zorgt hij er voor dat mensen in beweging komen en het enthousiasme voelen.

Als verhalenverteller deelt Simon zijn kennis en ervaring over het effectief veranderen van organisaties en teams. Hij zorgt tijdens zijn lezingen altijd voor interactie en zorgt hiermee voor een échte beleving! Kenmerkend aan zijn werkwijze is zijn flinke dosis energie, pragmatisme, creativiteit en een snel-aan-de-slag mentaliteit.

In het boek Move before you’re ready (2016) richt hij zich op het lastige verandervraagstuk en deelt lessen hoe je de slagkracht van verbetering en vernieuwing kunt vergroten. Daarnaast schreef Simon de boeken: De organisatie draait door (2013) We presteerden nog lang en gelukkig (2011, beste managementboek van Vlaanderen in 2012) Animal Firm (2010, nr 1. managementboek van Nederland).

Bekijk video

Sprekers garantie

Simon van der Veer is een autoriteit op zijn gebied en is een veel gevraagd spreker met uitstekende reviews. Topspeakers geeft voor Simon van der Veer een sprekers garantie af. Als de reviews onvoldoende zijn na het evenement, worden de boekingskosten teruggestort.

Evenement ondersteuning

Topspeakers heeft veel ervaring op het gebied van het organiseren van grote en kleine evenementen. Als het evenement – in de voorfase- even niet lekker loopt of als er meer input nodig is, is de ondersteuning gratis.

Op maat

Het kan zijn dat de spreker zijn lezing moet aanpassen aan het dag-thema. Of dat de spreker aanschuift tijdens de lunch met het management team. Alle vormen zijn bespreekbaar en Topspeakers draag daar graag een steentje aan bij.

Dank voor je bijdrage aan de werkconferentie van Utrechtzorg gisteren. We hebben veel positieve reacties gehad op de middag en op jouw bijdrage. Ook al was het einde van de middag, je had de aandacht goed vast. Leuk ook, dat je veel specifiek voor ons interessante onderwerpen aantipte.

Geertrude

Vraag nu een offerte aan voor Simon van der Veer

  Boeking is inclusief

  • Begeleiden van de spreker
  • Gratis ondersteuning evenement
  • Snelle terugkoppeling
  • Gratis boek ‘Move Before You’re Ready’
  • Sprekers garantie
  WhatsApp App ons