• Snel scannen met algoritmeMeer dan 3500 sprekers
 • Bel direct 033-4566018
 • Email info@topspeakers.nl

Hans Groenhuijsen

Boeking is inclusief

 • Begeleiden van de spreker
 • Gratis ondersteuning evenement
 • Snelle terugkoppeling
 • Extra service

Onderwerpen

trendwatcher
timewatcher
innovatie
strategie
change management
duurzaamheid
mobiliteit

Achtergrond

Hans Groenhuijsen werkte jarenlang als adviseur in diverse ondernemingen,  en in verschillende management- en directiefuncties bij Achmea, Athlon, Akzo Nobel, Pon en Rabobank International.
Hij was vaak betrokken bij transformaties: reorganiseren en herstructureren, start ups en vernieuwen. Inmiddels werkt hij als zelfstandig adviseur op het gebied van strategie, innovatie, en transformatie. Zijn brede opleiding (geschiedenis en bedrijfskunde) en ervaring vormen de achtergrond in zijn verhaal.
Trendwatcher of Timewatcher ?” Hans kijkt naar de toekomst natuurlijk, naar de grote trends, maar met een schuin oog  ook naar verleden en heden. De reis gaat door de drie tijdsdimensies heen: van verleden en heden naar toekomst, van toekomst terug naar het heden. Hij kijkt naar het grote plaatje en naar de details, legt de verbanden. Hij daagt uit en inspireert, biedt perspectief en houvast, en zet aan  tot nadenken.
Hans Groenhuijsen neemt mensen mee in zijn verhalen over innovatie en strategie, over technologie. Als “dwarsdenker” komt hij met mooie voorbeelden uit de praktijk, met heldere analyses, met vragen maar ook met antwoorden en conclusies. Hij zoekt snel de interactie met de zaal, maakt contact.
Hans is inzetbaar als (key note) speaker, dagvoorzitter en discussieleider.
Hij kan ook optreden als moderator/consultant bij strategie-sessies, werkconferenties en in-company meetings.

 

Bekijk video

Extra service

Hans Groenhuijsen is een autoriteit op zijn gebied en is een veel gevraagd spreker met uitstekende reviews. Bij ziekte of verhindering zoekt Topspeakers, in overleg met de organisatie, naar een gelijkwaardige spreker. Voor deze speciale service worden geen kosten in rekening gebracht.

Evenement ondersteuning

Topspeakers heeft veel ervaring op het gebied van het organiseren van grote en kleine evenementen. Als het evenement – in de voorfase- even niet lekker loopt of als er meer input nodig is, is de ondersteuning gratis.

Op maat

Het kan zijn dat de spreker zijn lezing moet aanpassen aan het dag-thema. Of dat de spreker aanschuift tijdens de lunch met het management team. Alle vormen zijn bespreekbaar en Topspeakers draagt daar graag een steentje aan bij.

I have really enjoyed working with Hans as an Automotive professional and colleague managing Nobilas Benelux as a start up. Introducing new initiatives is never easy but Hans was really on to it.

Ferd Claasen

Vraag nu een offerte aan voor
Hans Groenhuijsen

  Boeking is inclusief

  • Begeleiden van de spreker
  • Gratis ondersteuning evenement
  • Snelle terugkoppeling
  • Extra service
  WhatsApp App ons