• Snel scannen met algoritmeMeer dan 3500 sprekers
 • Bel direct 033-4566018
 • Email info@topspeakers.nl

Feike Cats

Boeking is inclusief

 • Begeleiden van de spreker
 • Gratis ondersteuning evenement
 • Snelle terugkoppeling
 • Sprekers garantie

Korting boek 'Verleuken kan iedereen'

Op het laatste boek van Feike Cats, ‘Verleuken kan iedereen’, kan een korting worden gegeven voor de deelnemers. Afhankelijk van het aantal bedraagt dit 30 procent.
Dit wordt U aangeboden door Topspeakers.

Achtergrond

Feike Cats is Klanthousiasme- en verleuker expert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt veel gevraagd voor het verzorgen van workshops, presentaties en trainingen. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken met het verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen.

Feike Cats is schrijver van de boeken “Theorie bestaat niet!”, “Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme” en “Verleuken kan iedereen”. De boeken gaan over Klantgerichtheid, Klanthousiasme en verleuken in de praktijk en staan vol met praktische tips & trucs.

Uitgangspunt van Cats is dat de Klant/ Student/ Medewerker/ Patiënt/ Burger zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen. Waarom? Omdat hij/zij Klanthousiast over de product en/of de ervaring is. Dat ze het leuk vinden om als Ambassadeur op te treden.

Cats gelooft heilig dat Klanthousiasme altijd leidt tot meer werkplezier en een beter (bedrijfs)resultaat. Met enthousiaste medewerkers als de basis. Zij stralen dit uit naar hun Klanten. Niet voor niets schrijft Cats Klant altijd met een hoofdletter en spreekt hij over Klanthousiasme en verleuken.

Bekijk video

Sprekers garantie

Feike Cats is een autoriteit op zijn gebied en is een veel gevraagd spreker met uitstekende reviews. Topspeakers geeft voor Feike Cats een sprekers garantie af. Als de reviews onvoldoende zijn na het evenement, worden de boekingskosten teruggestort.

Evenement ondersteuning

Topspeakers heeft veel ervaring op het gebied van het organiseren van grote en kleine evenementen. Als het evenement – in de voorfase- even niet lekker loopt of als er meer input nodig is, is de ondersteuning gratis.

Op maat

Het kan zijn dat de spreker zijn lezing moet aanpassen aan het dag-thema. Of dat de spreker aanschuift tijdens de lunch met het management team. Alle vormen zijn bespreekbaar en Topspeakers draagt daar graag een steentje aan bij.

Feike weet de groep goed mee te krijgen. Zijn enthousiasme werkt besmettelijk. De inhoud van de training was goed en de begeleiding van Feike maakte dit af. We hebben al met al een inspirerende ochtend gehad!

Bianca Withfield - Borgelink

Vraag nu een offerte aan voor Feike Cats

  Boeking is inclusief

  • Begeleiden van de spreker
  • Gratis ondersteuning evenement
  • Snelle terugkoppeling
  • Korting boek ‘Verleuken kan iedereen’
  • Sprekers garantie
  WhatsApp App ons