• Snel scannen met algoritmeMeer dan 3500 sprekers
 • Bel direct 033-4566018
 • Email info@topspeakers.nl

Erik Brouwer

Boeking is inclusief

 • Begeleiden van de spreker
 • Gratis ondersteuning evenement
 • Snelle terugkoppeling
 • Extra service

Onderwerpen

 • Big Data kansen en gevarenTransitie naar een data gedreven organisatieHoe kan data omzet worden naar informatie, kennis en waarde

Achtergrond

Inspirerende spreker Erik Brouwer is de Big Data specialist in Nederland. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met toegepast economisch onderzoek en advieswerk op het gebied van (Big) Data Science. Hij begeleidt met veel positieve energie bedrijven en instellingen om een data gedreven organisatie te worden. Tevens is hij specialist in het meten in het meten van klantvoorkeuren en de betalingsbereidheid voor producten en diensten voor diverse sectoren.
Erik objectiveert en rationaliseert de keuzes van een bedrijven en instellingen door het ontvlechten en isoleren van de belangrijkste effecten aan de hand van (Big) Data Science en economische theorie.

Erik heeft leiding gegeven aan onderzoeksopdrachten en adviestrajecten voor bedrijven, advieskantoren, branche organisaties, toezichthouders en (lokale) overheden in binnen- en buitenland en heeft ervaring met toegepast economisch onderzoek en advieswerk. Hij is gespecialiseerd in het toepassen van kwantitatieve methoden door gebruik te maken van (Big) Data Science. Erik objectiveert en rationaliseert keuzes die zijn klanten kunnen maken door het ontvlechten en isoleren van de belangrijkste effecten. Hierdoor kunnen bedrijven hun strategie toetsen en bepalen. Ook heeft hij voor diverse klanten nieuwe markten systematisch verkend en de prijs bepaald van (nieuwe) diensten en producten rekening houdend met de voorkeuren van afnemers en concurrenten.

 

Bekijk video

Extra service

Inspirerende spreker Erik Brouwer is een autoriteit op zijn gebied en is een veel gevraagd spreker met uitstekende reviews. Bij ziekte of verhindering zoekt Topspeakers, in overleg met de organisatie, naar een gelijkwaardige spreker. Voor deze speciale service worden geen kosten in rekening gebracht.

Evenement ondersteuning

Topspeakers heeft veel ervaring op het gebied van het organiseren van grote en kleine evenementen. Als het evenement – in de voorfase- even niet lekker loopt of als er meer input nodig is, is de ondersteuning gratis.

Op maat

Het kan zijn dat de spreker zijn lezing moet aanpassen aan het dag-thema. Of dat de spreker aanschuift tijdens de lunch met het management team. Alle vormen zijn bespreekbaar en Topspeakers draagt daar graag een steentje aan bij.

Dank voor je bijdrage aan de werkconferentie van Utrechtzorg gisteren. We hebben veel positieve reacties gehad op de middag en op jouw bijdrage. Ook al was het einde van de middag, je had de aandacht goed vast. Leuk ook, dat je veel zorgspecifieke inbreng had.

Geertrude

Vraag nu een offerte aan voor Erik Brouwer

  Boeking is inclusief

  • Begeleiden van de spreker
  • Gratis ondersteuning evenement
  • Snelle terugkoppeling
  • Extra service
  WhatsApp App ons