• Snel scannen met algoritmeMeer dan 3500 sprekers
  • Bel direct 033-4566018
  • Email info@topspeakers.nl

Over ons

Achtergrond

Topspeakers is opgericht door Jan Kramer. Vanuit de verbazing dat men zich zo weinig om een spreker bekommert, is het concept ontstaan. Inmiddels heeft hij al vele sprekers ondersteund in hun ontwikkeling om een nog betere spreker te worden. Maar ook evenement organisatoren, die kampen met een halflege zaal, onvoldoende promotie of die hun evenement beter willen invullen, kunnen rekenen op onze ondersteuning.”

lezing topspeakers

Met zijn achtergrond als eigenaar van een middelgroot PR bureau, docent op een business school en organisator van 3 Dance festivals, geeft Jan ook lezingen. Hij probeert het geheim bloot te leggen van succesvolle sprekers als Ben Tiggelaar, Richard van Hooijdonk en niet te vergeten Tony Robbins. Zij weten onafgebroken de zaal te boeien met hun betoog. Maar ook: wat zijn de ingredienten voor een succesvol evenement? Alle voorbeelden uit de praktijk passeren de revue.

Leren van de Pro's

Leer van de ontwikkelingen die Amerika’s nr 1 spreker Tony Robbins heeft meegemaakt. Door wie heeft hij zich laten inspireren, wat zijn zijn drijfveren, zijn manieren van verkopen en marketing bedrijven. Maar vlak een van de beste sprekers van Nederland, Ben Tiggelaar ook niet uit. Begonnen ooit als accountmanager bij de ABN AMRO en als redacteur bij reclame en marketing blad Adformatie. En nu uitgegroeid tot een fenomeen binnen de sprekerswereld.

In de media

Veel Topsprekers, zoals, Richard van Hooijdonk, Ben Tiggelaar en topcoach Marc Lammers kennen de kracht van de media als geen ander. Vooral in de beginperiode van hun sprekerscarriere, wisten ze met relevante informatie vol in de media-spotlights te komen. Ieder interview droeg weer een klein beetje bij in een positieve beeldvorming. Waar het echt om gaat is relevantie. Geen nep nieuws en overdreven items. Maar echte media-marketing bedrijven tot in de finesse uitgevoerd.

De zaal moet vol

Of het nu gaat om een Dance Event, een theaterstuk of een belangrijke keynote spreker….de zaal moet vol! Er is niets zo vervelend om tegen een half volle zaal aan te kijken. Het is een nachtmerrie van iedere organisator. Maar een volle zaak krijg je niet zomaar. Het is een hele grote puzzel, waarbij elk stukje op zijn plaats moet vallen. Niet alles is terug te vinden in het handboek van de eventmanager. De voorbeelden uit de praktijk zijn indrukwekkend.

WhatsApp App ons